Wilson Burn pink tennisracket junior

Op voorraad
Vanaf:

29,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson Burn pink tennisracket junior

Het Wilson Burn pink tennisracket junior is een ideaal racket voor kinderen om de techniek beter onder de knie te krijgen.

Junior tennisracket

Het Burn pink junior tennisracket is licht van gewicht en is daarom makkelijk en comfortabel te gebruiken. Dit authentieke Wilson tennisracket voor junioren is het meest geschikt voor spelers die vanuit de baseline tennissen. Het Wilson Burn pink tennisracket junior uitgevoerd in een opvallende kleur roze.

Specificaties: Wilson Burn pink tennisracket junior

 • Naam: Burn pink tennisracket junior
 • PLU: 1232330C
 • Merk: Wilson
 • Bladgrootte: 613 m²
 • Afmeting : Lengte: 21: 53,3 cm
  23: 53,4 cm
  25: 53,5 cm
 • Bespanning: Bespannen
 • Snarenpatroon: 16 x 17
 • Geschikt voor: 21: Junioren van ± 5-7 jaar
  23:
  25: ± 9-11 jaar
 • Maat: 21 23 25

Recensie: Wilson Burn pink tennisracket junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief