Wilson Blade tennisracket junior

Schrijf een review

Niet op voorraad

49,95

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Wilson Blade tennisracket junior

Het Wilson Blade tennisracket junior is uitstekend geschikt voor de jonge tennisser die zich graag verder wil ontwikkelen. Dit is een junior performance racket dat speciaal ontworpen is voor de aanvallende speler. Het tennisracket is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Betere speeleigenschappen

Het Blade tennisracket heeft een aantal belangrijke kenmerken die bijdragen aan betere speeleigenschappen. De Quadriform technologie zorgt voor stabiliteit en de juiste controle. De aerodynamische vorm van het racket draagt bij aan een betere swing en zorgt bovendien voor een grotere sweetspot, het ideale raakpunt van de bal. Tenslotte worden door de BLX technologie, dankzij het gebruik van basalt materiaal, de trillingen bij het verkeerd raken van de bal beter opgevangen. Dit resulteert in een betere demping en meer speelcomfort.

Specificaties: Wilson Blade tennisracket junior

 • Naam: Blade tennisracket junior
 • PLU: 1235335C
 • Merk: Wilson
 • Type racket: Junior
 • Gewicht: 25: ± 258 gram (bespannen)
  26: ± 265 gram (bespannen)
 • Bladgrootte: 645 cm²
 • Afmeting : Lengte 25: 63,5 cm
  Lengte 26: 66,0 cm
 • Bespanning: Bespannen
 • Snarenpatroon: 16 x 19
 • Maat: 25 26

Recensie: Wilson Blade tennisracket junior

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief