Flow Whiteout snowboard

Alleen online

499,95

419,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Flow Whiteout snowboard

Het Flow White Out snowboard heeft een pop-cam camber en is een echte Tru-Twin, dus switch rijden is geen enkel probleem met dit board. Kickers in het fun park of snel op de piste; het is geen probleem met de Flow Whiteout.

Pop-Cam camber

De Flow Whiteout heeft een Pop-Camber die heel veel pop geeft, maar op ijs meer grip heeft en ook de float in de poeder is hiermee echt prima. De Tru-Twin vorm maakt switch rijden heel simpel omdat de nose en de twin precies hetzelfde zijn. Door een Re-Flex core van hout toe te passen krijgt het board veel response. Deze kern bestaat uit verschillende soorten populiernhout en is superlicht.

Whiskey Royale en Double Stringer Carbon

Om de overbrenging van voeten naar board te optimaliseren is onder meer de Whiskey Royale technologie toegepast. Onder de tenen en de hiel van de bindingen is een materiaal geplaatst wat zorgt voor minder trillingen en minder klapperen. De Double Stringer Carbon technologie bestaat uit carbon strings die geplaatst zijn in de lengterichting van het board. Dit geeft het snowboard meer rebound en pop.

Snelle base

De onderkant van het snowboard is een Sintered 4000 base. Dit is een duurzame en sterke basis die goed de wax absorbeert. Hierdoor kan het board ook beter glijden.

Specificaties: Flow Whiteout snowboard

 • Naam: Whiteout snowboard
 • PLU: 1202372C
 • Merk: Flow
 • Model: Heren/uniseks
 • Profiel: Camber
 • Vorm: Twin
 • Basis: Sintered
 • Breedte: Standard
 • Inclusief: Snowboardtas
 • Kleur: White/black
 • Artikelnummer: 543016
 • Lengte: 159 162

Recensie: Flow Whiteout snowboard

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief