Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Wegens overweldigend succes kans op langere levertijd bij uw bestelling

06-07-2017

Informatie over onze levertijd

Update 20/7:
De standaardlevertijd voor onlinebestellingen is vanaf heden gewijzigd naar 1-3 werkdagen!

De afgelopen weken hebben wij een enorm aantal bestellingen in onze webshop ontvangen. Veel van onze klanten bereiden zich voor op de zomervakantie, waardoor liefhebbers van kamperen, tuin en sport de weg naar De Wit Schijndel hebben gevonden. Dankzij onze vernieuwde website, concurrerende prijzen, uitstekende reputatie en groot assortiment zien wij tijdens deze topdrukte onverwachts veel meer bestellingen binnen komen dan we ooit hadden voorzien.

 

Door deze enorme vraag zijn we overspoeld met bestellingen, waardoor wij helaas niet altijd aan onze standaard levertijd meer konden voldoen.

De Wit Schijndel heeft daarom alles in het werk gesteld om de drukte adequaat op te vangen. Zo hebben wij meer personeel aangenomen voor het verwerken van de orders, hebben we de capaciteit van onze magazijnen uitgebreid en hebben we onze (telefonische) klantenservice uitgebreid.

 

Om u zo transparant mogelijk te informeren hebben we besloten onze standaard levertijd aan te passen naar 3 tot 5 werkdagen. Zo weet u of uw artikelen, die u mogelijk nodig heeft voor uw vakantie, op tijd thuis ontvangt.

 

In het zorgvuldig verwerken van alle bestellingen gaat veel tijd zitten, waardoor onze collega’s er met man en macht aan werken om de pakketten te versturen. Zowel de medewerkers van onze webshop als de collega’s in de winkel zetten zich daar volledig voor in. We hopen hierbij op uw begrip en stellen alles in het werk om uw bestellingen correct te verwerken.

Op het moment dat wij onze standaard levertijden weer kunnen gaan hanteren zullen wij u daarover berichten.

 

De Wit Schijndel

Nieuwsbrief