Weber Style Smoker box

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Style Smoker box

Breidt uw Weber collectie uit met deze stijlvolle smoker box.

Gebruik
De houtsnippers worden voor gebruik één uur lang in water geweekt. Plaats de in vloeistof gewelde houtsnippers in de Smoker Box achterop het grillrooster. Door de warmte begint het hout te roken wat nog meer aroma aan uw gerechten geeft.

Uitbreiden
Met de Weber Style Smoker Box breidt u uw collectie van Weber nog verder uit. Behalve houtsnippers kunnen ook kruiden in de Smoker box worden gestopt.

Gas en houtskool barbecues vanaf 57 cm
De Weber Smoker Box is geschikt voor alle gas- en houtskool barbecues vanaf 57 cm.

Specificaties: Weber Style Smoker box

  • Naam: Style Smoker box
  • PLU: 1148247
  • Merk: Weber
  • Afmeting : ± 24 x 19 x 6 ( l x b x h )
  • Exclusief: Houtsnippers
  • Bijzonderheden: Geschikt voor barbecues vanaf 57 cm

Recensie: Weber Style Smoker box

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief