Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Weber Spirit E-220 Classic buitenkeuken

Niet op voorraad

599,00

549,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Spirit E-220 Classic buitenkeuken

De Spirit E-220 Classic van Weber is een complete buitenkeuken met twee branders en een zijbrander. Met deze luxe gasbarbecue kiest u voor maximaal gemak en bereidt u zonder problemen de meest complete barbecue gerechten. Ook voor een groot aantal gasten.

Uitgebreide mogelijkheden

Deze buitenkeuken stelt u in staat om lekker te barbecueën op het grilloppervlak. Onder het grilloppervlak bevinden zich twee branders. Zo kan de temperatuur exact op het gerecht worden afgestemd. Ook geeft dit u de mogelijkheid om aan de zijkant van het grilloppervlak een saus of soep op te warmen. De zijbrander is perfect geschikt voor het bakken of wokken van groente. Het warmhoudrek vergroot het te gebruiken oppervlak van de barbecue. Met de kap over het grilloppervlak kan de buitenkeuken ook als oven dienen. Dit is ideaal voor het bereiden van een groot stuk vlees of gevogelte.

Snel aan de slag

De Spirit E-220 Classic buitenkeuken biedt u veel gemak. Doordat de barbecue op gas werkt en beschikt over een piëzo-ontsteking is de barbecue veilig en probleemloos aan te maken. Ook handig is het crossover-ontstekingssysteem. Als er één brander is aangemaakt hoeft u voor de tweede en derde brander niet opnieuw de ontsteking te gebruiken. U kunt met deze gasbarbecue sneller aan de slag en leest de temperatuur af op de thermometer, die in de deksel geïntegreerd is. Met de knoppen kunt u daarna eenvoudig de temperatuur aanpassen zodat vlees of vis perfect gaar worden.

Kenmerkende barbecuesmaak

Ook beschikt deze buitenkeuken over de speciale flavorizer bars. Deze bars voorkomen dat vleessappen op de branders terecht komen. Tegelijkertijd verbrandt het vleessap hierop opnieuw. Dit resulteert in een kenmerkende en heerlijke barbecuesmaak.

Specificaties: Weber Spirit E-220 Classic buitenkeuken

 • Naam: Spirit E-220 Classic buitenkeuken
 • PLU: 1189093
 • Merk: Weber
 • Kleur: Zwart
 • Grilloppervlak: 52 x 45 cm
 • Afmetingen: 159 x 129 x 75 cm (h x b x d)
 • Ontsteking: Piëzo-ontsteking en crossover-systeem
 • Temperatuurmeter: Ja, geïntegreerd in deksel
 • Warmhoudrek: Ja
 • Gewicht: 55,8 kg
 • Bijzonderheden: Flavorizer Bars

Recensie: Weber Spirit E-220 Classic buitenkeuken

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief