Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Weber Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek

Maak nu echte klassieke barbecuegerechten klaar met de ideeën uit het Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek. Zo kunt u barbecueën zoals de barbecuepioniers dat 40 jaar geleden deden. In het boek is een selectie gemaakt van echte klassieke maaltijden, die op de barbecue bereid kunnen worden.

Barbecue inspiratie

De traditionele barbecuegerechten zijn door grillexpert Jamie Purviance naar de huidige tijd vertaald. Hij heeft een aantal heerlijke recepten samengesteld die zorgen voor voldoende barbecue inspiratie. Met dit boek kunt u met uw eigen barbecue meteen aan de slag.

Specificaties: Weber Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek

  • Naam: Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek
  • PLU: 1201246
  • Merk: Weber
  • Auteur: Jamie Purviance

Recensie: Weber Weber’s Classics – De beste barbecuerecepten kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief