Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Weber Rotisserie elektrisch braadspit

Op voorraad

169,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Rotisserie elektrisch braadspit

Het Weber Rotisserie elektrisch braadspit is voorzien van een motor. Deze zorgt ervoor dat het vlees langzaam ronddraait en gelijkmatig gaar wordt. Het braadspit is verkrijgbaar in een uitvoering voor de Q100 en Q1000 serie en een uitvoering voor de Q200 en Q2000 serie.

Moeiteloos bereiden van kip, varkens- en rundvlees

Dit barbecue accessoire zorgt ervoor dat u moeiteloos kip, varkens- en rundvlees op de barbecue kunt bereiden. Aan de spies zijn verstelbare pennen bevestigd waarmee het vlees vastgezet kan worden. Doordat de spies ronddraait wordt het vlees aan alle zijden gelijkmatig gaar.

Handig hitteschild

Het elektrisch braadspit is voorzien van een speciaal hitteschild. Dit schild zorgt ervoor dat het spit op de juiste hoogte boven de grill hangt. Ook voorkomt dit hitteschild het heet worden van de handgreep. Het schild is eenvoudig op te vouwen waardoor het braadspit makkelijk op te bergen is.

Specificaties: Weber Rotisserie elektrisch braadspit

  • Naam: Rotisserie elektrisch braadspit
  • PLU: 1201239C
  • Merk: Weber
  • Uitvoeringen: Verkrijgbaar in uitvoering geschikt voor Q100 en Q1000 serie en uitvoering voor Q200 en Q2000 serie
  • Uitvoering: Q100 en Q1000 serie Q200 en Q2000 serie

Recensie: Weber Rotisserie elektrisch braadspit

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief