Weber Premium Steakhouse houtskool

Schrijf een review

Op voorraad

8,99

6,50

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Premium Steakhouse houtskool

Weber Premium Steakhouse houtskool is niet zomaar houtskool....

Deze hoogwaardige houtskool is gemaakt van aan de lucht gedroogd Quebracho hout uit Paraguay. Het hout wordt zonder lucht- en zuurstof verkoold. Tijdens de productie van de Premium Steakhouse houtskool verbranden de licht ontvlambare stoffen van het hout. Doordat deze stoffen al verbrand zijn, zullen er later bij het gebruik weinig of geen vlammen ontstaan.

De Premium Steakhouse houtskool is bijzonder geschikt voor het bereiden van heerlijke sappige en knapperige steaks, mede door de hoge temperatuurontwikkeling.

Specificaties: Weber Premium Steakhouse houtskool

  • Naam: Premium Steakhouse houtskool
  • PLU: 1125640C
  • Merk: Weber
  • Inhoud: Verkrijgbaar in 3 of 7 kg
  • Inhoud: 3 kg Aanbieding: 2 dozen à 3 kg voor 15,-

Recensie: Weber Premium Steakhouse houtskool

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief