Weber iGrill 2 thermometer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber iGrill 2 thermometer

Met de handige iGrill 2 barbecue thermometer van Weber ziet u op uw smartphone of tablet wanneer het vlees klaar is. Ideaal voor de moderne - al dan niet professionele - barbecuefanaat die graag een perfect stukje vlees op tafel zet. Deze handige technologie is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf iDevices en vervolgens overgenomen en doorontwikkeld door Weber.

Inclusief twee temperatuursensoren

Bij de iGrill² zijn twee professionele temperatuursensoren inbegrepen. Het is mogelijk om in totaal 4 sensoren op het apparaatje aan te sluiten om nog meer stukken vlees tegelijkertijd in de gaten te houden.

Bluetooth verbinding

Via Bluetooth staat de thermometer in contact met uw smartphone of tablet, tot een afstand van ongeveer 45 meter. De batterij van de thermometer gaat tot 150 uur mee.

Handige app

Via de app ziet u de temperaturen op uw smartphone of tablet, waarbij u de temperaturen van de verschillende stuks vlees overzichtelijk onder elkaar ziet – elke sensor heeft een andere kleur. Verder kunt u onder andere de gewenste tijd en/of temperatuur instellen en eventueel een alarmsignaal instellen bij een bepaalde minimale en maximale temperatuur. De app is er zowel voor Android als voor iOS gebruikers.

Specificaties: Weber iGrill 2 thermometer

  • Naam: iGrill 2 thermometer
  • PLU: 1244388
  • Merk: Weber

Recensie: Weber iGrill 2 thermometer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief