Weber iGrill mini thermometer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber iGrill mini thermometer

De iGrill mini van Weber is een handige digitale thermometer in zakformaat waarmee barbecueën een nieuw tijdperk ingaat. Met behulp van de bijbehorende app kunt u de temperatuur van het vlees continu in de gaten houden op uw smartphone of tablet. Deze handige technologie heeft Weber overgenomen van het bedrijf iDevices, waarna de app gezamenlijk nog verder verbeterd is.

Handige barbecue thermometer met LED indicatie

De iGrill mini is uitgevoerd met twee sensoren die de temperatuur van het vlees continu meten. U ziet de temperatuur via uw telefoon, maar ook de Smart LED verlichting op het apparaatje geeft aan hoe ver het vlees gegaard is. De kleur van het LED licht verandert van groen, via geel en oranje, naar rood wanneer uw vlees op de gewenste temperatuur is. Zo houdt u het vlees goed in de gaten, zonder dat u hiervoor het deksel van de barbecue omhoog hoeft te doen. Gegarandeerd een perfect gegrild stukje vlees dus.

Werkt draadloos via Bluetooth, zowel voor Android als iOS geschikt

De iGrill mini thermometer maakt via Bluetooth verbinding met de telefoon. Dit werkt ook op afstand, tot circa 45 meter, tussen het apparaatje en de smartphone. De thermometer meet daarbij de afstand tot uw telefoon. Wanneer u verder weg bent van het apparaatje dan gaat deze over in een batterij-besparende modus zonder het LED licht, de temperatuur blijft dan wel nog steeds zichtbaar op de telefoon. De batterij van de thermometer gaat tot 150 uur mee.

Specificaties: Weber iGrill mini thermometer

  • Naam: iGrill mini thermometer
  • PLU: 1244387
  • Merk: Weber

Recensie: Weber iGrill mini thermometer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief