Weber iGrill 3 thermometer

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber iGrill 3 thermometer

Met de iGrill 3 thermometer van Weber grilt u het perfecte stukje vlees zonder dat u bij de barbecue hoeft te blijven staan. Met deze Bluetooth thermometer kunt u de kerntemperatuur van het vlees bijhouden via de Weber iGrill app. De thermometer is eenvoudig te bevestigen aan uw Genesis II-serie buitenkeuken.

Temperatuuralert

U kunt de temperatuur eenvoudig monitoren vanaf een afstand. De iGrill 3 meet de temperatuur van het eten en laat daarbij grafieken zien. U kunt kiezen tussen voorgeprogrammeerde temperatuurwaardes of u kunt zelf uw gewenste temperatuur instellen. Wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt, gaat er een alarm af. Dit is ideaal omdat u het deksel van de buitenkeuken gesloten kunt houden voor een perfect barbecueresultaat. Wanneer u een Genesis II LX buitenkeuken heeft, kunt u zelfs de verlichting aanzetten via de app.

Temperatuursensoren

Bij de Weber iGrill 3 zijn twee professionele temperatuursensoren inbegrepen. Deze sensoren hebben een bereik van -30°C tot maar liefst 340°C. Hierdoor is het mogelijk om de thermometer ook in de winter op uw buitenkeuken te laten zitten. De iGrill 3 is uit te breiden met twee extra sensoren zodat u tot wel vier verschillende stukken vlees tegelijkertijd kunt monitoren. De Bluetooth aansluiting heeft een bereik van 45 meter zonder obstakels.

Specificaties: Weber iGrill 3 thermometer

  • Naam: iGrill 3 thermometer
  • PLU: 1251423
  • Merk: Weber
  • Inclusief: Twee temperatuursensoren
    Batterijen
  • Geschikt voor: Weber Genesis II en Weber Genesis II LX modellen
  • Bijzonderheden: Permanent te bevestigen

Recensie: Weber iGrill 3 thermometer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief