Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Weber Grill Out handgreepverlichting

Niet op voorraad
39,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Grill Out handgreepverlichting

De Weber Grill Out handgreepverlichting verlicht het kookoppervlak van uw Weber barbecue.

Barbecueën in het donker

Deze Grill Out handgreepverlichting is ideaal voor als u 's avonds of bij weinig licht wilt barbecueën. De Weber Grill Out verlicht uw kookoppervlak waardoor u beter zicht heeft op de gerechten op uw barbecue. De 3 LED lampen van de handgreepverlichting gaan automatisch aan bij het openen van de deksel. Deze LED's hebben een levensduur van ± 1000 branduren (batterijen worden niet meegeleverd). De Weber Grill Out handgreepverlichting is geschikt voor de Weber Spirit, Genesis en Summit barbecues vanaf bouwjaar 2003.

Specificaties: Weber Grill Out handgreepverlichting

  • Naam: Grill Out handgreepverlichting
  • PLU: 1213196
  • Merk: Weber
  • Exclusief: Batterijen
  • Geschikt voor: Weber Spirit, Genesis en Summit barbecues vanaf bouwjaar 2003
  • Materiaal: LED-verlichting (levensduur ± 1000 branduur)

Recensie: Weber Grill Out handgreepverlichting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief