Weber Grill Academy Cadeaucheque

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Grill Academy Cadeaucheque

Een uniek kado voor de barbecue liefhebber! Met deze cadeaucheque kunt u bij de Weber Grill Academy deelnemen aan één van de populaire barbecueworkshops. Met deze gevarieerde workshop worden er onder leiding van een door Weber gecertificeerde Grill Master de meest gebruikte barbecuetechnieken gedemonstreerd.

Tijdens deze meer dan vier uur durende workshop leert u onder het genot van een hapje en drankje hoe u een 3-gangen menu op uw barbecue kunt bereiden. Ook nuttige tips voor het aansteken en onderhouden van de barbecue komen aan bod. Ook worden er tips gegeven met betrekking tot handige accessoires.

De Weber Grill Academy Cadeaucheque is vijf jaar na uitgifte geldig.

Specificaties: Weber Grill Academy Cadeaucheque

  • Naam: Grill Academy Cadeaucheque
  • PLU: 1148255
  • Merk: Weber
  • Bijzonderheden: 5 jaar na uitgifte geldig

Recensie: Weber Grill Academy Cadeaucheque

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief