Weber Gietijzeren bakplaat voor Spirit 200-serie

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Gietijzeren bakplaat voor Spirit 200-serie

Deze Weber Gietijzeren bakplaat voor spirit 200-serie barbecues maakt de bereiding van een lekker ontbijt, met bijvoorbeeld sandwiches, pannenkoeken of eieren met spek, zeer eenvoudig. De bakplaat is ook ideaal voor het bereiden van klein garnaaltjes of gesneden groenten. Deze bakplaat voor Spirit 200-serie (vanaf 2013) kan aan twee kanten gebruikt worden; u kunt een vlakke kant en een grilkant gebruiken. Deze Weber Gietijzeren bakplaat voor spirit 200-serie wordt geplaatst in plaats van het grillrooster van de barbecue.

Specificaties: Weber Gietijzeren bakplaat voor Spirit 200-serie

  • Naam: Gietijzeren bakplaat voor Spirit 200-serie
  • PLU: 1175220
  • Merk: Weber
  • Geschikt voor: Weber Spirit 200-serie
  • Materiaal: Gietijzer
  • Bijzonderheden: Aan twee kanten te gebruiken

Recensie: Weber Gietijzeren bakplaat voor Spirit 200-serie

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief