Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Weber Aanmaakblokjes

Niet op voorraad
3,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Weber Aanmaakblokjes

De Weber aanmaakblokjes zijn gemaakt van paraffine. Dit materiaal heeft als prettige eigenschap, dat het geur- en rookvrij is.
De smaak van het eten dat op uw barbecue lekker ligt te bakken wordt niet beïnvloed door de aanmaakblokjes.
Maakt u bij het aansteken van de barbecue gebruik van een brikettenstarter, dan zijn 2 tot 3 aanmaakblokjes voldoende.

Specificaties: Weber Aanmaakblokjes

  • Naam: Aanmaakblokjes
  • PLU: 1049100
  • Merk: Weber
  • Inhoud: 24 stuks
  • Materiaal: Paraffine

Recensie: Weber Aanmaakblokjes

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief