Webasto Thermoduct luchtslangisolatie

Op voorraad
Vanaf:

14,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Webasto Thermoduct luchtslangisolatie

Webasto Thermoduct is een isolerend omhulsel voor warmteluchtleidingen en is gemaakt van Thinsulate.
Thinsulate is een isolatiemateriaal, geproduceerd uit een polymeer micro vezel. Met slechts een kleine gewichtstoename verbetert het de thermische efficiëntie met dezelfde technologie als toegepast in ski- en winterkleding. Het onderdrukt en absorbeert geluiden uitstekend.
Het materiaal is licht van gewicht, flexibel en samendrukbaar. Hierdoor is Webasto Thermoduct te gebruiken in kleine en moeilijke ruimtes.
Doordat het materiaal waterafstotend is hebben schimmel, corrosie en stank geen kans.

Er gaat veel warmte van luchtverwarmers verloren via het luchtleidingsysteem. De leidingen lopen vaak door ongebruikte ruimtes zoals ondervloeren en achter de betimmering. Hier gaat veel kostbare warmte verloren.
Door het Webasto Thermoduct isolatiesysteem te gebruiken wordt het temperatuurverlies in de leidingen tot een minimum teruggebracht. Hierdoor wordt de effectieve opbrengst van de kachel beter benut. Met als gevolg dat de brandtijd wordt verkort en het brandstofverbruik verminderd. Ook is het mogelijk om langere warme luchtleidingen aan te leggen.
Tests hebben aangetoond dat isolatie met Webasto Thermoduct de effectiviteit bij de uitblaasmond bijna kan verdubbelen.

Met Thermoduct wordt ook de veiligheid verhoogd. Het verlaagt de temperatuur van de luchtslang van circa 100°C tot nog slechts 30°C!
Het Thinsulate materiaal is bestand tegen temperaturen tot 140°C.

Specificaties: Webasto Thermoduct luchtslangisolatie

  • Naam: Thermoduct luchtslangisolatie
  • PLU: 1082025C
  • Merk: Webasto
  • Diameter: Keuze tussen 60, 80 of 100 mm
  • Lengte: 75 cm
  • Dikte: 19 mm
  • Materiaal: Thinsulate polymeer micro vezel
  • Diameter: 60 mm 80 mm

Recensie: Webasto Thermoduct luchtslangisolatie

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief