DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Webasto Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast

Op voorraad

929,00

659,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Webasto Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast

De Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast van Webasto is voorzien van het gepatenteerde Automatic Start Up (ASU)-systeem. Die technologie bestaat inmiddels twintig jaar en is al geïnstalleerd op tienduizenden boten overal ter wereld. Het ASU-systeem start de compressor wanneer de motor loopt en er vermogen is om de koude accu te bevriezen.

Zuinig en duurzaam

Als de motor gestopt is, zal de compressor niet opnieuw starten totdat alle kou die in de koude accu opgeslagen is verbruikt is. Pas als de opgeslagen kou volledig verbruikt is, start de compressor opnieuw op. Dat gebeurt een korte periode om zodoende de gewenste temperatuur in de box op peil te houden.

Lichtgewicht

Deze inbouw koelkast weegt relatief weinig. Slechts 18 kilogram. Deze inbouw koelkast is ook zeer energiezuinig. Het duurt niet lang voordat de koelkast gaat koelen. Ook is deze koelkast erg sterk en vormt warm weer geen enkele belemmering meer. Ook in de hitte blijft dit systeem goed koelen.

Specificaties: Webasto Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast

 • Naam: Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast
 • PLU: 1167469
 • Merk: Webasto
 • Systeem: Compressor
 • Stroomverbruik: 340 watt/24 uur
 • Inhoud: 49 Liter
 • Diepvries: 4 liter
 • Afmetingen: 520 x 381 x 450* mm (h x b x d)
 • Gewicht: ± 18 kg
 • Geschikt voor: Boot, camper en/of caravan
 • Inclusief: Draai thermostaat
 • Bijzonderheden: *Exclusief 50 mm deurdikte

Recensie: Webasto Isotherm Cruise Elegance 49 compressorkoelkast

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief