ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Webasto DualComfort airconditioner

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Webasto DualComfort airconditioner

De DualComfort airconditioner van Webasto biedt een slimme alles-in-één oplossing voor zowel het koelen als verwarmen van uw caravan of camper. De basisunit is eenvoudig te bedienen via het touchscreen en de afstandsbediening.

Een slimme en veilige airconditioner

Deze airconditioner is een split-unit waarbij de basisunit met bedieningspaneel op de plaats van uw huidige gaskachel past. Hierdoor verliest u geen ruimte en hoeft u geen ingrijpende veranderingen in uw interieur te maken. De condensor wordt aan de buitenzijde onder de vloer gemonteerd. Dit zorgt voor een goede warmteafvoering en blijft het geluid van de condensor buiten de caravan zodat u hier geen last van ondervind.

Voordelen Airco

Een bijkomend voordeel is dat het zwaartepunt laag blijft in vergelijking met dak airco's. Dit geeft vooral voordelen als u onderweg bent. Door over te schakelen op elektrische verwarming bespaart u niet alleen in de kosten maar verbeterd u ook de veiligheid van uw caravan. U creëert de mogelijkheid tot een volledig gasvrije omgeving.

Specificaties: Webasto DualComfort airconditioner

  • Naam: DualComfort airconditioner
  • PLU: 1153129
  • Merk: Webasto
  • type: Airconditioner en kachel
  • Koelvermogen: 2540 watt (omgevingstemperatuur 35°)
  • Verwarmingselement: 3000 watt
  • Afmeting(en): 476 x 490 x 230 (h x b x d)
  • Aansluitspanning: 220 -40 volt
  • Gewicht: ± 33 kg
  • Bijzonderheden: Capaciteit luchtverplaatsing: 400 m3/uur

Recensie: Webasto DualComfort airconditioner

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief