Webasto Diesel Cooker X100 dieselkookplaat

(2)
Op voorraad

1425,00

1239,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Webasto Diesel Cooker X100 dieselkookplaat

Geen gedoe meer met gas! Deze veilige en functionele Diesel Cooker is niet alleen praktisch maar heeft ook een elegante uitstraling door het platte design. De Webasto Diesel Cooker kan worden geïnstalleerd in alle recreatie voertuigen, is eenvoudig te bedienen met een continue variabele temperatuur voorkeuzemenu en voorzien van een hoogteschakelaar voor het gebruik in de bergen.

Specificaties: Webasto Diesel Cooker X100 dieselkookplaat

 • Naam: Diesel Cooker X100 dieselkookplaat
 • PLU: 1082074
 • Merk: Webasto
 • Vermogen: 900 - 1900 watt
 • Brandstof: Diesel
 • Verbruik: 90 - 190 ml per uur
 • Aansluitspanning: 12 volt
 • Stroomverbruik: 0,3 amp
 • Inclusief: Bedieningspaneel, aansluitkabel, brandstofslang met filter en bevestigingsmateriaal
 • Exclusief: De tankaansluiting dient apart besteld te worden

2 Recensies voor: Webasto Diesel Cooker X100 dieselkookplaat

 • Diesel Cooker X100 dieselkookplaat
  Ad van Grootel, 27-07-2013
  In onze camper waarmee we een wereldreis hebben gemaakt in 2007 tot 2009 www.(verwijdert door moderator).com hadden we al deze kookplaat die echt super gewerkt heeft de anderhalf jaar dat we hem elke dag gebruikte. Nu met de bouw van onze nieuwe camper hebben we weer gekozen voor dezelfde kookplaat. Het duurt even voor hij aan gat maar dan kookt hij net als thuis. Helaas had de nieuwe kookplaat bij het testen een probleem er lekte diesel uit dus zaterdag, 2 dagen voor vertrek naar Noorwegen, De wit gebeld en boven verwachting kregen we te horen dat we meteen een nieuwe konden komen halen. het was al 4 uur en de defecte uitbouwen lukte dus niet meer . Geen probleem ik kreeg een nieuwe mee en de defect kon ik terugbrengen als ik hem uitgebouwd had. Wat een service. Bij de wit koop je zekerheid ze laten je nooit in de kou staan. Echt een superbedrijf.
  De kookplaat heeft heel de vakantie perfect gewerkt en zelfs op grote hoogte (1800m) was de knop voor de bergstand voldoende om hem perfect te laten werken. Met de oude expeditie truck hebben we zelfs op 3500 meter hoogte nog perfect gekookt. Echt een aanrader. En het spaart het gewicht van de gasflessen omdat hij op diesel uit je normale brandstoftank werkt.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Empty
  ad van grootel, 03-06-2012
  super kookplaat, snel warm en werkt zelfs op grote hoogte www.diversontheroad.com hier kun je hem ingebouwd zien we hebben hem 2 en half jaar gebruikt tijdens onze reis zonder een storing
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief