Waeco Vriesvakframe MDC-koelkasten

(5)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Waeco Vriesvakframe MDC-koelkasten

Dit vriesvakframe van Waeco is een onderdeel van het vriesvakklepje van de serie MDC-koelkasten. U dient het frame op het vriesvak te monteren, waarna het vriesvakklepje hierin kan worden vastgezet.


Het frame zit standaard in de MDC-koelkasten. Door het klepje vaak open en dicht te doen, kan het stuk gaan. Als gevolg valt het vriesvakklepje eraf. Uw MDC 65, 90 of 110 zal dan een nieuw frame nodig hebben.


Specificaties: Waeco Vriesvakframe MDC-koelkasten

 • Naam: Vriesvakframe MDC-koelkasten
 • PLU: 1151110
 • Merk: Waeco
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Wit
 • Geschikt voor: 65 / 90 / 110 MDC-koelkasten

5 Recensies voor: Waeco Vriesvakframe MDC-koelkasten

 • Waeco vriesvakframe
  Henk, 13-06-2017
  Goeie snelle levering. Meneer Waeco zou wel het gat waar het verend deel van de klep in gaat iets steviger mogen maken. Ik denk dat dit een veel verkocht onderdeel is.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Deurframe
  Frans Wekking, 01-06-2017
  Snel geplaatst.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • koelkast deur frame
  dik kapteijn, 10-04-2017
  zoals altijd ,,snel en goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Handigheid
  Bernard van den Berg, 16-08-2016
  Het frame van het vriesvak is eenvoudig te plaatsen, al zijn de daarvoor gebruikte schroeven wel erg minuscuul. Het terugplaatsen van de vriesvakklep die onder veerspanning moet worden gemonteerd, vraagt meer handigheid dan verwacht.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Groot aanbod
  Francis, 02-06-2016
  Wat een meevaller dat De Wit zo een ruim aanbod heeft. Het frame past perfect en is zo geplaatst
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief