DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Waeco Ventilatie element MDC-koelkasten

Niet op voorraad
3,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Waeco Ventilatie element MDC-koelkasten

Het ventilatie element van Waeco is geschikt voor de 65, 90 en 110 MDC compressor koelkasten. Het rooster zit aan de voorkant van de koelkast en zorgt ervoor dat uw koelkast een optimale werking behoudt. Zelfs in het geval van hoge buitentemperaturen. Het ventilatierooster heeft een afmeting van 49 x 120 x 19 mm (l x b x d).

Specificaties: Waeco Ventilatie element MDC-koelkasten

  • Naam: Ventilatie element MDC-koelkasten
  • PLU: 1151111
  • Merk: Waeco
  • Afmetingen: 49 x 120 x 19 mm (l x b x d)
  • Kleur: Grijs
  • Bijzonderheden: Geschikt voor 65 / 90 / 110 MDC-koelkasten

Recensie: Waeco Ventilatie element MDC-koelkasten

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief