Waeco Standaard montageframe CR-koelkasten

Schrijf een review

Op voorraad

46,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Waeco Standaard montageframe CR-koelkasten

Het Standaard montageframe is een accessoire voor het inbouwen van uw Waeco CoolMatic CR koelkast.

Het inbouwframe zorgt voor een stevige en netjes afgewerkte bevestiging van uw koelkast.

Specificaties: Waeco Standaard montageframe CR-koelkasten

  • Naam: Standaard montageframe CR-koelkasten
  • PLU: 1010411C
  • Merk: Waeco
  • Materiaal: RVS
  • Uitvoering: EST-0050E voor CR-50 EST-0065E voor CR-65 EST-0080E voor CR-80 EST-0110E voor CR-110 EST-0140E voor CR-140

Recensie: Waeco Standaard montageframe CR-koelkasten

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief