Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Waeco CoolPower M-50U-12 accubewaker

Op voorraad

25,00

19,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Waeco CoolPower M-50U-12 accubewaker

Altijd de juiste accuspanning! Deze in de voedingskabel geïntegreerde spanningsbewaker zorgt ervoor dat de in de geparkeerde auto aangesloten koelbox geen problemen veroorzaakt. Bij onderspanning van de voertuigaccu schakelt het apparaat automatisch uit. Als de normale spanningsverhoudingen zijn hersteld wordt het apparaat weer ingeschakeld. Direct aan te sluiten op de sigarettenaansteker. Uitgevoerd met 12 volt aansluitingen en met functieweergave via lichtdioden.

Specificaties: Waeco CoolPower M-50U-12 accubewaker

  • Naam: CoolPower M-50U-12 accubewaker
  • PLU: 1253066
  • Merk: Waeco
  • Uitschakelspanning: 11,6 volt DC
  • Inschakelspanning: 12,8 volt DC
  • Aansluitspanning: Maximaal 5 ampère
  • Keurmerk: E-keuring conform 2006/28/EG (EMC-/voertuigrichtlijnen)

Recensie: Waeco CoolPower M-50U-12 accubewaker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief