DE WINKEL IN SCHIJNDEL IS KONINGSDAG 27 APRIL GESLOTEN. ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Vuur en Rook PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Vuur en Rook PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix

De PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix van Vuur en Rook gaat perfect samen met zowel varkensvlees als kip. Een licht kruidige rub die u op het product wrijft en vervolgens even laat marineren. Zo geeft u een verrassend lekkere twist aan uw barbecueproducten.

Specificaties: Vuur en Rook PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix

  • Naam: PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix
  • PLU: 1213503
  • Merk: Vuur en Rook
  • Inhoud: ± 350 gram
  • Geschikt voor: Barbecue, gourmet, oven of (braad-)pan

Recensie: Vuur en Rook PureBBQ PepRub MultiPurpose kruidenmix

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief