Vuur en Rook Brethoniere kruiden

Niet op voorraad

8,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Vuur en Rook Brethoniere kruiden

De Brethoniere kruiden van Vuur en Rook zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo bestaat de kruidenlijn uit Vogelsch kruiden, Visch kruiden en Vleesch kruiden met een zeer herkenbare geur en een licht pittige smaak. De mixen van Vuur en Rook voegen een heerlijke smaakbeleving toe aan het product, waarbij de authentieke smaak van een stuk gevogelte, vis of vlees behouden blijft. Bovendien is de gehele kruidenlijn allergenenvrij.

Vogelsch kruiden

De Brethoniere Vogelsch kruiden van Vuur en Rook is een fijne kruidenmelange voor al het gevogelte, waaronder kip, eend, fazant, kwartel en kalkoen.

Visch kruiden

De Brethoniere Visch kruiden van Vuur en Rook zijn perfect in combinatie met witte vissoorten, schaal- en schelpdieren. Daarbij ook erg lekker op groenten.

Vleesch kruiden

De Brethoniere Vleesch kruiden van Vuur en Rook zijn heerlijk in combinatie met varkens-, rund- en lamsvlees. Toepasbaar op gerechten in de oven, pan en op de barbecue.

Specificaties: Vuur en Rook Brethoniere kruiden

  • Naam: Brethoniere kruiden
  • PLU: 1213500C
  • Merk: Vuur en Rook
  • Smaken: Verkrijgbaar in verschillende smaken
  • Inhoud: ± 170 gram
  • Geschikt voor: Barbecue, gourmet, oven of (braad-)pan
  • Smaak: Visch kruiden Vleesch kruiden Vogelsch kruiden

Recensie: Vuur en Rook Brethoniere kruiden

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief