Votronic Tanksonde voor watertank 30 -110 cm

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic Tanksonde voor watertank 30 -110 cm

Deze tanksonde van Votronic is geschikt voor iedere camper, caravan of boot met een schoon- of vuilwatertank en 12 of 24 aansluiting.

Een sonde lengte van min. 30 cm tot max. 110 cm

De meetsensoren meten het waterniveau in de tank en sturen het signaal via twee kabels naar het display. De watermeter werkt op 12 of 24 volt, de meetsensoren werken efficiënt en in rusttoestand vragen ze geen stroom. De tanksonde is in te korten tot min. 30 cm, de maximale lengte is 110 cm.

Eenvoudig zelf te installeren

Het hele elektrische systeem is waterdicht en vorstbestendig. Dit maakt de watermeter ook geschikt voor watertanks die op een wat minder gebruikelijke of toegankelijke plek zitten. U kunt de tanksonde makkelijk zelf installeren, u maakt een rond gat bovenin de tank en bevestigt de sonde hierin. Let goed op de gatmaat in de tank!

Nauwkeurige meetsensoren

Door het slimme elektronische systeem zijn de meetsensoren ongevoelig voor overdruk of druk die tijdens het vullen wordt opgebouwd in de tank. Ze werken onafhankelijk en blijven altijd de juiste waarden aangeven. Ook vuil of afscheiding in het water hebben geen invloed op de meetwaarden van de sondes.

Safety First!

Veiligheid is belangrijk, verschillende beveiligingen zijn ingebouwd om het elektrische systeem te beschermen. Het verkeerd aansluiten op de accu, overspanning, kortsluiting en overbelasting zijn geen bedreiging. De tanksonde kwalitatief erg sterk.

De watermeter is exclusief het display

Specificaties: Votronic Tanksonde voor watertank 30 -110 cm

 • Naam: Tanksonde voor watertank 30 -110 cm
 • PLU: 1165494
 • Merk: Votronic
 • Voeding: 12 of 24 volt
 • Afmetingen: Lengte tanksonde: min. 30 tot max. 110 cm
 • Gatmaat: Inbouwdiameter; 63 mm
  Totale diameter; 85 mm
 • Geschikt voor: Kunststof- en metalen tanks
 • Gewicht: 146 gram
 • Exclusief: Display

Recensie: Votronic Tanksonde voor watertank 30 -110 cm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief