Votronic Tanksonde voor watertank 15 - 50 cm

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic Tanksonde voor watertank 15 - 50 cm

Deze meetsensoren van Votronic zijn geschikt voor iedere camper, caravan of boot met een watertank en 12 of 24 aansluiting. De tanksonde is te gebruiken in zowel een schoon- als vuilwatertank.

Een sonde lengte van min. 15 cm tot max. 50 cm

De meetsensoren meten het waterniveau in de watertank en sturen het signaal via twee kabels naar het display. De watermeter werkt op 12 of 24 volt en is te gebruiken in iedere watertank die groot genoeg is voor de sondes. De meetsensoren werken efficiënt en in rusttoestand vragen ze geen stroom. De tanksondes zelf zijn in te korten tot min. 15 cm, de maximale lengte is 50 cm.

Compleet waterdicht en vorstvrij

Het hele elektrische systeem is compleet afgesloten, waterdicht en vorstvrij. Dit maakt deze watermeter ook geschikt voor watertanks die op een wat minder gebruikelijke plek zijn geïnstalleerd. Zoals onder de vloer of een andere minder toegangbare plek.

Altijd de juiste meting

Door het slimme elektronische systeem zijn de meetsensoren ongevoelig voor overdruk of druk die tijdens het vullen wordt opgebouwd in de tank. Ze werken onafhankelijk en blijven altijd de juiste waarden aangeven. Ook vuil of afscheiding in het water hebben geen invloed op de meetwaarden van de sondes.

Veiligheid staat voorop

Aan veiligheid is ook gedacht, er zijn verschillende beveiligingen ingebouwd voor het elektrische systeem. Het verkeerd aansluiten op de accu, overspanning, kortsluiting en overbelasting vormen niet langer een bedreiging. Hiermee is het dus praktisch onmogelijk om de meetsensoren stuk te krijgen.

De watermeter is exclusief het display, u kunt hem gemakkelijk zelf monteren door een gat in de bovenzijde van uw tank te maken. Let daarbij goed op de gatmaat!

Specificaties: Votronic Tanksonde voor watertank 15 - 50 cm

 • Naam: Tanksonde voor watertank 15 - 50 cm
 • PLU: 1165493
 • Merk: Votronic
 • Voeding: 12 of 24 volt
 • Afmetingen: Lengte tanksonde: min. 15 tot max. 50 cm
 • Gatmaat: Inbouwdiameter: 38 mm
  Totale diameter: 45 mm
 • Geschikt voor: Kunststof- en metalen tanks
 • Gewicht: ± 146 gram
 • Exclusief: Display

2 Recensies voor: Votronic Tanksonde voor watertank 15 - 50 cm

 • helaas geen metalen afdichting moer
  Tom van der Loo, 07-10-2016
  de tanksonde is bij het binnenkants monteren af te dichten met een rubber ring en een plastic moer. helaas bij het met de hand aandraaien van deze moer verspringt die op het laatste stuk en zit dus weer los. Daarmede is de waterdichtheid niet gegarandeerd. eeen metalen moer zou al het verschil maken denk ik. Ik heb de sonde dus ingelijmd omdat ik de waterdichtheid wil garanderen. ook al is dit prijsverhogend ik zou een metalen afdicht moer aanbevele,
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • plaatsing sonde in RVS tank met bestaande votronic display
  Willy Van Belle, 29-08-2016
  perfect zonder meer
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief