HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Votronic Strookzekering zekeringhouder

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic Strookzekering zekeringhouder

Deze houder is geschikt voor de bescherming van een 30A - 100A strook- of megazekering. Deze zekeringen gebruikt men als hoofdzekering; de beste plek voor montage is dan zo dicht mogelijk bij de accu. De houder heeft een afsluit klepje en aan beide zijden een M5 schroefdraad voor bevestiging.

Let op: de zekering in de afbeelding geeft aan hoe deze gepositioneerd zijn in de houder. De zekeringhouder is exclusief zekering(en); deze dienen los besteld te worden.

Specificaties: Votronic Strookzekering zekeringhouder

  • Naam: Strookzekering zekeringhouder
  • PLU: 1165506
  • Merk: Votronic

Recensie: Votronic Strookzekering zekeringhouder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief