Votronic Schakelaarpaneel

Op voorraad
Vanaf:

17,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic Schakelaarpaneel

Votronic produceert kwaliteitsproducten op het gebied van elektra voor camper, caravan en boot. De kwaliteit is terug te zien in het materiaal en de afwerking van de producten.

Een enkele of dubbele schakelaar

Dit schakelaarpaneel is te verkrijgen met een enkele of een dubbele schakelaar. Afhankelijk van hoe uw caravan of camper is ingedeeld en wat voor apparaten u erop aansluit, kunt u kiezen voor één of twee schakelaars. De maximale belasting is 16 ampère, dat mag verdeeld worden over twee keer 8 of één keer 16 ampère. De schakelaar kan aangesloten worden op 12 en 24 volt.

Let op; bij het monteren van het paneel is er een minimale diepte van 40 mm vereist.

Specificaties: Votronic Schakelaarpaneel

  • Naam: Schakelaarpaneel
  • PLU: 1165501C
  • Merk: Votronic
  • Voltage: 12 of 24 volt
  • Ampère: Max. 16 amp
  • Afmetingen: 47 x 85 x 45 mm (b x h x d)
  • Kleur: Aluminium look
  • Uitvoering: Dubbel Enkel

Recensie: Votronic Schakelaarpaneel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief