Votronic LED display vuilwatertankmeter

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic LED display vuilwatertankmeter

Votronic produceert kwaliteitsproducten op het gebied van elektra voor camper, caravan en boot. De kwaliteit is terug te zien in het materiaal en de afwerking van de producten.

Altijd het juiste waterniveau

Deze vuilwatertank display geeft precies aan hoeveel water er in de tank zit. Votronic meetinstrumenten zijn erg accuraat en werken voor elke tank ongeacht afmeting en materiaal.

LED lampjes

Het niveau in de watertank wordt aangegeven door middel van LED lampjes van 0 tot 100% waarbij 100% een volle vuilwatertank voorstelt. Tot aan de 80% zijn de LED lampjes groen en is er geen reden tot zorgen. Bij een geel lampje is de tank voor 90% gevuld en moet u aan het legen van de tank gaan denken. Als het rode lampje brand is de vuilwater tank vol en moet hij geleegd worden. In praktijk erg handig bij een tank die niet of maar gedeeltelijk zichtbaar is.

Inbouwdiepte van 15 mm

Tijdens het legen van de tank kunt u op het display zien hoe het waterniveau zakt. Met een inbouwdiepte van 18 mm is het display vrijwel op iedere plek in uw camper, caravan of boot te installeren.

Specificaties: Votronic LED display vuilwatertankmeter

 • Naam: LED display vuilwatertankmeter
 • PLU: 1165490
 • Merk: Votronic
 • Voltage: 12 of 24 volt
 • Verbruik: Max. 30 mA
 • Goedkeuring: CE, E Test (EMV/Automotive Regulations)
 • Afmetingen: Buitenmaat: 47 x 85 x 20 mm (b x h x d)
  Inbouwmaat: 29 x 63 x 18 mm (b x h x d)
 • Kleur: Zilvergrijs
 • Gewicht: ± 28 gram
 • Exclusief: Tanksonde

Recensie: Votronic LED display vuilwatertankmeter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief