Votronic LED display schoonwatertankmeter

(4)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic LED display schoonwatertankmeter

De kwaliteit van Votronic producten is terug te zien in het materiaal en de afwerking van de producten. Votronic produceert kwaliteitsproducten op het gebied van elektra voor camper, caravan en boot.

Altijd een nauwkeurige meting

Votronic meetinstrumenten zijn erg nauwkeurig en kunnen aangesloten worden op iedere tank ongeacht afmeting en materiaal. Dit schoonwatertank display geeft in percentages aan hoeveel water er in de tank zit.

LED lampjes

Het niveau in de watertank wordt aangegeven door middel van LED lampjes van 0 tot 100% waarbij 100% een volle watertank voorstelt. Tot en met de 30% zijn de LED lampjes groen en is er geen reden tot zorgen. Bij een geel lampje is de tank nog maar voor 20% gevuld en moet u aan het vullen van de tank gaan denken. Als het rode lampje brand is de schoonwater tank leeg en moet hij gevuld worden. In praktijk erg handig bij een tank die niet of maar gedeeltelijk zichtbaar is.

Zelf inbouwen

Tijdens het vullen van de tank kunt u op het display zien hoe het waterniveau stijgt. Het display is vrij eenvoudig in te bouwen. Met een inbouwdiepte van 18 mm is het display vrijwel op iedere plek in uw camper, caravan of boot te installeren.

Specificaties: Votronic LED display schoonwatertankmeter

 • Naam: LED display schoonwatertankmeter
 • PLU: 1165489
 • Merk: Votronic
 • Voltage: 12 of 24 volt
 • Verbruik: Max. 30 mA
 • Goedkeuring: CE, E Test (EMV/Automotive Regulations)
 • Afmetingen: Buitenmaat: 47 x 85 x 20 mm (b x h x d)
  Inbouwmaat: 29 x 63 x 18 mm (b x h x d)
 • Kleur: Zilvergrijs
 • Gewicht: ± 28 gram
 • Exclusief: Tanksonde

4 Recensies voor: Votronic LED display schoonwatertankmeter

 • Drab aan de sensor
  Jan, 28-06-2018
  In mijn fecaliëntank blijft drab aan de staafjes hangen en dan gaat het niet goed. Het display geeft dan niet goed meer aan.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Niveau meter prima
  Berry Hamers, 12-04-2017
  Prima niveau meter voor het drinkwater op mijn boot
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Uitstekende watermeter.
  Chris, 24-01-2017
  Na veel gezoek en technisch vergelijken de Votronic watermeter gekocht voor onze nieuwe caravan.
  Deze meter werkt met een z.g. capacitief systeem, dat is en heel nauwkeurig en de "voelsprieten" in de tank zullen niet aanslaan of corroderen.
  Mooi slank ontwerp en doordachte functie's.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Vortonic display
  Emiel, 09-08-2016
  Gemakkelijk te monteren;
  Werkt prima
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief