Votronic LCD display voltmeter

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Votronic LCD display voltmeter

Deze voltmeter is geschikt voor uw camper, caravan of boot. Hij geeft met numerieke waarden accuraat aan wat de spanning is van de start- en boordaccu. Dit wordt digitaal weergegeven op een duidelijk af te lezen LCD scherm.

12 én 24 volt aansluiting

De voltmeter waakt voor volledige ontlading van de accu en geeft direct aan als de spanning onder een bepaalde grens komt. Als extra weergave mogelijkheid kunt u een analoog staafdiagram instellen, dit diagram geeft tussen de 10,5 en 15 volt de spanning aan. Als de voltmeter aangesloten wordt op 24 volt wordt de weergave van het staafdiagram ingesteld op 21 tot 30 volt.

18 mm inbouwdiepte

Bij het installeren van de voltmeter moet u instellen of hij aangesloten is op 12 of 24 volt. Het is ook mogelijk om zowel op 12 én 24 volt in te stellen omdat in sommige gevallen de starteraccu en boord accu verschillende voltages hebben. De inbouwdiepte is maar 18 mm, dit maakt het erg makkelijk om een plek te bepalen waar het paneel geplaatst moet worden.

Leesbaarheid

De leesbaarheid van het LCD scherm is erg goed, doordat er een lichtoptie op zit is hij in het donker of juist bij een verlichte omgeving altijd goed af te lezen.

Specificaties: Votronic LCD display voltmeter

 • Naam: LCD display voltmeter
 • PLU: 1165496
 • Merk: Votronic
 • Voltage: 12 en 24 volt
 • Verbruik: Max. 1,0 mA
 • Goedkeuring: CE, E Test (EMV/Automotive Regulations)
 • Afmetingen: 80 x 85 x 21 mm (b x h x d)
 • Gatmaat: 65 x 70 x 18 mm (b x h x d)
 • Kleur: Zilvergrijs
 • Bereik: 7 - 35 volt
 • Gewicht: ± 60 gram

Recensie: Votronic LCD display voltmeter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief