Victron Energy Orion-Tr Smart 12/30A non-isolated acculader

Schrijf een recensie
Op voorraad
  1. Verzending binnen 1-2 werkdagen
  2. Ruilen binnen 14 dagen
  3. Gratis verzending vanaf € 75,- in NL en BE
  4. Veilig betalen
  5. Klanten geven De Wit Schijndel een 8,2/10

Product informatie

De Victron Energy Orion-Tr Smart 12/30A non-isolated acculader is een geavanceerde en veelzijdige DC naar DC-acculader. Deze lader is ontworpen om te functioneren in tweevoudige accusystemen binnen voertuigen en vaartuigen, waarbij de dynamo en de startaccu worden ingezet om de service-accu te laden. Het compacte apparaat levert een maximale laadstroom van 30A en kan zowel in 12V- als 24V-systemen worden ingezet, geschikt voor zowel loodzuur- als lithiumaccu's.

Deze Orion-Tr Smart-acculader onderscheidt zich door zijn ingebouwde Bluetooth-functionaliteit, waardoor gebruikers draadloos toegang hebben tot bewaking, configuratie en software-updates via smartphones, tablets en andere Bluetooth-compatibele apparaten. De bijbehorende VictronConnect-app maakt directe uitlezing mogelijk, inclusief waarschuwingen en alarmmeldingen, zonder dat een fysieke verbinding met het product vereist is.

De lader is volledig programmeerbaar, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om het acculaadalgoritme aan te passen aan hun specifieke behoeften. Het geavanceerde 3-fasige laadalgoritme, bestaande uit bulk-, absorptie- en floatfases, is adaptief en optimaliseert de prestaties voor zowel loodzuur- als lithiumaccu's. Voor optimale bescherming van loodzuuraccu's wordt de absorptietijd automatisch aangepast aan het ontladingsniveau, terwijl lithiumaccu's worden opgeladen volgens een vast absorptietijdsschema.

De Orion-Tr Smart kan worden bediend via een externe aan-/uitschakelaar of relaiscontact, en biedt flexibele aansluitopties voor verschillende toepassingen. Met een operationeel temperatuurbereik tot 55°C en een uitgangsvermogen dat blijft behouden tot 40°C, biedt deze acculader robuuste prestaties zelfs onder veeleisende omstandigheden.


Specificaties:

Merk Victron Energy
Breedte in mm 186 mm
Hoogte in mm 130 mm
Soort Acculader
Diepte in mm 70 mm
Gewicht in gram 1800 gram
Laadstroom ampère 30 ampère
Maximale stroomsterkte in ampère 40 ampère
Eigenschappen Accuherstelfunctie, Ingebouwde Bluetooth voor app, Voorkomt leeglopen van de accu
Ingangsspanning 10 - 17 V DC
Beveiligd tegen Kortsluiting, Oververhitting
Uitgangsspanning 10 - 15 V DC
SKU 141897-108763-8719076048954

Recensies:

Er zijn nog geen recensies geschreven over dit product