Victron Energy MPPT Control paneel

Op voorraad

96,80

92,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy MPPT Control paneel

Met de MPPT Control paneel van Victron Energy kunt u de status van alle BlueSolar MPPT laadcontrollers eenvoudig aflezen en deze eveneens instellen. De laadcontroller dient een VE.Direct communicatiepoort te bevatten, zodat de MPPT Control aan de hand van een VE-kabel verbonden kan worden. Deze kan apart bijbesteld worden. Bekijk de actuele status omtrent de accuspanning, laadstroom en stroomsterkte, maar ook gegevens uit het verleden leest u eenvoudig af. Bovendien monteert u de MPPT Control gemakkelijk aan de wand, dankzij de vertrouwde BMV-700 behuizing.

Specificaties: Victron Energy MPPT Control paneel

 • Naam: MPPT Control paneel
 • PLU: 1153354
 • Merk: Victron Energy
 • Ampère: 4 mA
 • Voeding: Accuvoeding: 6,5 - 95 VDC
  Voeding via VE.Direct: 5 V
 • Afmetingen: Ø 63 mm
 • Kleur: Grijs
 • Geschikt voor: Alle modellen met VE-Direct-poort, behalve de BlueSolar MPPT 70/15
 • Exclusief: 5 meter kabel

Recensie: Victron Energy MPPT Control paneel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief