Victron Energy BlueSolar 50 watt zonnepaneel

Binnenkort leverbaar

101,65

84,99

Mail mij

Vandaag besteld, morgen in huis

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Als u op werkdagen voor 11.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. M.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy BlueSolar 50 watt zonnepaneel

Het Victron Energy BlueSolar 50 watt zonnepaneel heeft een minimaal energieverlies op het moment dat het paneel gedeeltelijk in de schaduw staat. Dit komt door de bypass diodes. Als het paneel te maken krijgt met hoge temperaturen zorgt de lage spanning-temperatuur coëfficiënt in de cellen ervoor dat het paneel optimaal blijft functioneren.

Slagvast

Dit model heeft een verbeterde slagvastheid dankzij het geharde glas. Door de geanodiseerde behuizing is het paneel eenvoudig te monteren en kunnen er diverse standaard montagesystemen gebruikt worden. Het zonnepaneel is uitgerust met een voorbedraad snel-aansluitsysteem met PV-ST01-stekkers. Ook de veiligheid is in acht genomen, want werken met hoge spanningen brengt een verhoogd risico met zich mee. Door het EVA (Ethylene Vinyl Acetate) behuizingssysteem en de gesloten, waterdichte, multifunctionele aansluitkast is het gebruik en het aansluiten van dit model veilig en eenvoudig. Het BlueSolar zonnepaneel voldoet aan de strenge veiligheidseisen.

Lichtgevoelig

Dit zonnepaneel levert uitstekende prestaties bij weinig licht. Ook heeft dit model over het hele spectrum een hoge lichtgevoeligheid. Hierdoor is dit zonnepaneel ook te gebruiken op plaatsen waar de zon minder vaak schijnt.

Specificaties: Victron Energy BlueSolar 50 watt zonnepaneel

 • Naam: BlueSolar 50 watt zonnepaneel
 • PLU: 1152257
 • Merk: Victron Energy
 • Nominaal maximaal vermogen: ± 50 watt
 • Spanning bij maximaal vermogen: 12 Volt
 • Stroom bij maximaal vermogen: 2,86 ampère
 • Open klemspanning: 22,2 Volt
 • Celtechnologie: Monokristallijn
 • Lengte mm: 630 mm
 • Breedte: 545 mm
 • Hoogte: 25 mm
 • Gewicht: ± 5,5 kg
 • Artikelnummer: SPM030501200

Recensie: Victron Energy BlueSolar 50 watt zonnepaneel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief