Victron Energy BatteryProtect BPi-serie

Op voorraad
Vanaf:

29,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy BatteryProtect BPi-serie

De BatteryProtect van Victron Energy bewaakt de spanning van uw accu en verlengt daarmee zijn levensduur. Hij schakelt belastingen af zodat uw accu niet geheel ontladen wordt. U kunt hem zelfs zo instellen dat hij de belasting eerder afschakelt zodat uw accu nog genoeg spanning houdt om de motor te starten.

Schakelt automatisch tussen 12 en 24 volt.

De BatteryProtect schakelt automatisch tussen de 12 en 24 volt. Vervolgens detecteert hij de spanning en past het in- en uitschakelen hier automatisch op aan. Het in- en uitschakelen van de BatteryProtect kunt u ook handmatig programmeren om hem aan uw persoonlijke instellingen aan te passen.

Beveiligd tegen overspanning

Overspanning kan flinke schade toebrengen aan uw apparatuur. Om dit te voorkomen wordt ook bij overspanning de belasting afgeschakeld door de BatteryProtect, dit gebeurt bij een spanning hoger dan 16 of 32 volt. MOS-FET halfgeleiders zorgen ervoor dat de belasting vonkvrij geschakeld wordt. Dit voorkomt gevaarlijke situaties door rondspringende vonken bij belasting.

Geïntegreerd alarm

De BatteryProtect heeft een geïntegreerd alarm, deze wordt geactiveerd als de accuspanning 15 seconden of langer lager is dat het ingestelde niveau. Vervolgens is er een periode van een minuut voordat de spanning ook daadwerkelijk af wordt gesloten. Als de spanning binnen deze minuut weer stijgt boven het minimum blijft hij ingeschakeld.

De alarm uitgang is een open collector naar de min van de voeding en de maximale stroom is 500 mA. Vaak wordt er een zoemer en een waarschuwingslampje op de alarmuitgang aangesloten zodat men gealarmeerd wordt.

Specificaties: Victron Energy BatteryProtect BPi-serie

 • Naam: BatteryProtect BPi-serie
 • PLU: 1152265C
 • Merk: Victron Energy
 • Ampère: BP-10i: continu belasting 10 A
  BP-18i: continu belasting 18 A
  BP-40i: continu belasting 40 A
  BP-60i: continu belasting 60 A
 • Aansluiting: 6 -35 volt
 • Verbruik: < 7 mA
 • Afmetingen: BP-10i en BP-18i: 50 x 20 x 5 mm (h x b x d)
  BP-40i en BP-60i: 80 x 60 x 40 mm (h x b x d)
 • Kleur: Aluminium zwart
 • Uitvoering: BP-10i BP-18i

Recensie: Victron Energy BatteryProtect BPi-serie

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief