Victron Energy Battery Protect

Op voorraad

72,60

64,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy Battery Protect

De Battery Protect van Victron Energy heeft een maximale continue belastingsstroom van100 ampère. De BP ontkoppelt de accu van belastingen die niet essentieel zijn, voordat de accu volledig is ontladen of er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. Zo kan de accu namelijk niet beschadigen.

Superlaag stroomverbruik

Het lage stroomverbruik van deze BatteryProtect is erg gunstig wanneer een accu wordt uitgeschakeld door een te lage spanning. Aan de hand van een eenvoudige programmering stelt u de Battery Protect in om bij verschillende spanningen in/uit te schakelen. De instelling die u gekozen heeft, wordt weergegeven op het 7-segment-display.

Alarm

Wanneer de accuspanning gedurende 12 seconden of langer onder het ingestelde loskoppelniveau komt, wordt een alarm geactiveerd. Vervolgens wordt na 90 seconden de belasting losgekoppeld, tenzij de accuspanning in de tussentijd weer stijgt naar de koppelingsdrempel.

Specificaties: Victron Energy Battery Protect

  • Naam: Battery Protect
  • PLU: 1153292C
  • Merk: Victron Energy
  • Voltage: Bedrijfsspanningsbereik: 6 - 35 V
  • Afmetingen: BP-100: 59 x 42 x 115 mm (h x b x d)
  • Kleur: Blauw
  • Gewicht: BP-100: ± 500 gram
  • Uitvoering: BP-100

Recensie: Victron Energy Battery Protect

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief