Victron Energy Accumonitor BMV 700 compleet

(5)
Op voorraad

176,65

125,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy Accumonitor BMV 700 compleet

Deze accumonitor is meer dan een simpele voltmeter. De BMV-700 accumonitor, de opvolger van de 600S serie, is zeer accuraat en zijn belangrijkste functie is het berekenen van de accu status en het aantal verbruikte ampère-uren. De accumonitor is geschikt voor iedere camper, caravan of boot met een boord- of startaccu.

Zeer uitgebreide functies

Andere functies die de voltmeter heeft, zijn het tonen van het vermogen, accuvoltage, stroom, verbruikte ampère-uren, resterend accucapaciteit en resterende tijd. De twee laatst genoemde functies zijn parameters en zorgen ervoor dat u precies kunt aflezen wat de resterende capaciteit van uw accu is. Ook de hoeveelheid verbruikte elektrische energie kan in kWh weergegeven worden. Alle functies zijn af te lezen op een duidelijk, blacklight LCD scherm.

Alle functies op een rijtje

 • Vermogen (W)
 • Accuspanning (V)
 • Accu laad/ontlaadstroom (A)
 • Verbruikte Ampère-uren (Ah)
 • Laadstatus (%)
 • Tijd totdat de accu (bij het huidige verbruik) ontladen is
 • Visueel en hoorbaar alarm: onder- en overspanning, en/of accu ontladen
 • Programmeerbaar alarm of generator startrelais

Krachtige microprocessor

De accumonitor bevat een krachtige microprocessor die zo geprogrammeerd is dat hij altijd een zeer nauwkeurige meting doet en deze om zet naar een accurate uitlezing. Het aantal ampère-uren wordt berekend door de stroom die in of uit de accu stroomt te meten. Met een constante stroom is dit gelijk aan stroom vermenigvuldigd met tijd. Een ontlaadstroom van 10A gedurende 2 uur bijvoorbeeld, resulteert in een verbruik van 20Ah.

Overzichtelijke weergave van energiestroom

Victron ontwikkelde een gratis toegankelijke website portal: het Victron Remote Management (VRM). Hier vindt u een volledig overzicht van de huidige status van het systeem en de energiestroom. Met behulp van een browser of de gratis iPhone of Android app is deze portal bereikbaar. De links naar deze handige site en app vindt u hier:

Eenvoudig te installeren

Meegeleverd met de BMV-700 wordt een shunt (deze dient u in de min leiding te plaatsen), 10 meter kabel en 2 meter accukabel met zekering. Om deze accumonitor te installeren heeft u een massakabel nodig. Deze wordt niet standaard meegeleverd.

Specificaties: Victron Energy Accumonitor BMV 700 compleet

 • Naam: Accumonitor BMV 700 compleet
 • PLU: 1125251
 • Merk: Victron Energy
 • Ampère: 4 mA
 • Afmetingen: ø 90 mm
 • Kleur: Grijs metallic
 • Bereik: Ingangs- en voedingsspanning: 9 - 90 volt DC
 • Inclusief: Display, shunt, 10 meter kabel
 • Bijzonderheden: Accu capaciteit: 20-9999 Ah

5 Recensies voor: Victron Energy Accumonitor BMV 700 compleet

 • Handig display voor algemene accu status
  Marius, 07-07-2018
  Bevalt super, na het volledig opladen en synchroniseren erna altijd een super nauwkeurig overzicht van percentage accu lading verbruikte Ampère uren en het laad of verbruik wattage! Zeker een aanbeveling waard!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • BMV 700
  paul, 28-05-2017
  prima product, werkt uitstekend, goede aflezing van de verschillende parameters
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Goede controle over je accu's
  Chris , 11-05-2017
  Heel goede uitlezing van het verbruik van je accu's allerlei info ook het display en ik gebruik ook de App op mijn iPhone. Dan heb je een totaal overzicht over hoe lang je kan staan zonder 'walstroom' en hoe er bij geladen wordt door je zonnepanelen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Eindelijk goede controle over je accus
  eijzvogel, 08-02-2017
  Geweldig apparaat. Je kunt op elk moment zien hoe goed je accu wordt opgeladen of hoeveel stroom je gebruikt. Je ziet hoeveel stroom je nog hebt. En het is nog mooi ook. Je kunt het goed combineren met een Victron bluetooth dongle voor aansluiting op een smartphone. Leuk maar ook nuttig want je kunt via je smartphone de parameters instellen maar ook de historie zien. Laat je wel goed adviseren hoe de apparatuur te installeren.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • BMV 700
  Staal Eddy, 16-12-2016
  Zonder enige twijfel is dit de beste accu monitor die er in jaren geweest is. Zowel zijn voorganger BMV600 als de BMV700 zijn super apparaten voor hun prijs.Je kan constant volgen wat de stand van de accu is en hoeveel er geladen of ontladen wordt. Ook de service van Victron is uitermate goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief