2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Victron Energy Blue Smart 12V/10A acculader

Op voorraad

157,30

129,90

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Victron Energy Blue Smart 12V/10A acculader

Dit is de Blue Smart acculader van Victron. Deze lader is duurzaam, gebruiksvriendelijk en heeft een zevenstaps intelligent laadalgoritme.

Bluetooth acculader

Op de acculader zit een bluetooth functie. Hierdoor is het mogelijk om op uw smartphone, laptop of tablet de informatie van uw acculader te bekijken. Hiervoor is wel de VictronConnect app nodig.

Eigenschappen acculader

De acculader is bestand tegen water, stof en chemicaliën. Daarnaast is hij voorzien van een automatische stroomvoorzieningfunctie en een automatische compensatie bij hoge of lage temperaturen. Ook is het mogelijk om kleinere accu’s op te laden en is er een Li-ion accumodus.

Specificaties: Victron Energy Blue Smart 12V/10A acculader

  • Naam: Blue Smart 12V/10A acculader
  • PLU: 1153433
  • Merk: Victron Energy
  • Ingangsspanning: 220-240 VAC
  • Uitgangsspanning: 12 volt
  • Laadspanning: 12 volt
  • Afmetingen: 60 x 105 x 190 mm (h x b x d)
  • Gewicht: ± 0,9 kg
  • Inclusief: Temperatuurbeveiliging

Recensie: Victron Energy Blue Smart 12V/10A acculader

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief