Venton DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Venton DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder

De Venton DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder is de ideale hulp bij het perfect afstellen van uw schotel en bent u altijd verzekerd van de beste ontvangst. De eenvoudige analoge meter is erg betrouwbaar en accuraat. De signaalsterkte wordt in getallen (0-99) weergegeven, maar de meter is ook instaat om akoestische signalen te geven. Hoe hoger de toon des te beter de signaalsterkte. U plaatst de meter tussen de coax kabel van LNB naar uw ontvanger, waarna u zowel digitale als analoge systemen kunt uitrichten.

Specificaties: Venton DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder

 • Naam: DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder
 • PLU: 1099869
 • Merk: Venton
 • Voeding: 13 tot 18 volt
 • Afmetingen: 128 x 68 x 26 mm (l x h x b)
 • Bereik: Uitstekende gevoeligheid
 • Frequentie: 950 - 2150MHz
 • Geschikt voor: Voor het uitrichten van zowel analoge als digitale systemen
 • Gewicht: 98 gram
 • Inclusief: Hoorbare akoestische toon
  Engelse en Duitse instructies

Recensie: Venton DishPointer Basic Satelliet Meter/ Finder

 • Venton DishPointer Pro Satelliet Meter/ Finder
  Gerard, 05-09-2016
  Twee jaar lang handmatig geen satelliet kunnen vinden. Met dit apparaatje met 10 minuten klaar! Eindelijk lekker TV kijken op de camping!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief