Velleman Voedingskabel

Op voorraad

1,75

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Velleman Voedingskabel

Deze voedingskabel van Velleman geeft u de mogelijkheid om diverse apparaten van stroom te voorzien. Geschikt voor vele toepassingen zoals in de auto of caravan. De kabel is gemaakt van 100% zuurstofvrij koper. De voedingskabel is verkrijgbaar per aansluitende meter.

Specificaties: Velleman Voedingskabel

  • Naam: Voedingskabel
  • PLU: 1099867C
  • Merk: Velleman
  • Afmetingen: Binnenste geleider: 7 x 75 x 0,12 mm
    Buiten: Ø 7,5 mm
  • Materiaal: 100% zuurstofvrij koper
  • Kleur: Verkrijgbaar in rood of zwart
  • Kabellengte: Wordt per aansluitende meter verkocht
  • Kleur: Rood Zwart

Recensie: Velleman Voedingskabel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief