Velleman Hoogvermogen zekeringen

Op voorraad
Vanaf:

3,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Velleman Hoogvermogen zekeringen

Deze zekeringen voor de auto van Velleman zijn voorzien van een melddraad die snel doorsmelt. De zekeringen zijn verguld en zitten per vijf stuks in een blisterverpakking. Deze snelle zekeringen zijn verkrijgbaar van 20 tot 70 Ampère.

Specificaties: Velleman Hoogvermogen zekeringen

  • Naam: Hoogvermogen zekeringen
  • PLU: 1099874C
  • Merk: Velleman
  • Ampère: Verkrijgbaar van 20 tot 70 Ampère
  • Afmetingen: 38 x 10,35 mm
  • Materiaal: Verguld
  • Bijzonderheden: Verpakt per 5 stuks in een blisterverpakking
  • Ampère: 20 Ampère 30 Ampère 40 Ampère 50 Ampère 60 Ampère 70 Ampère

Recensie: Velleman Hoogvermogen zekeringen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief