Velleman 13,8V Vaste Voeding omvormer

(1)
Op voorraad
Vanaf:

74,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Velleman 13,8V Vaste Voeding omvormer

Deze vaste voedingskast zet netspanning van 230V om naar een uitgangsspanning van 13,8V. De omvormer is compact van afmeting, licht van gewicht en biedt, dankzij Mosfet systeem, een hoge stabiliteit in spanning. Deze voeding van Velleman is verkrijgbaar met een uitgangsstroom van 10 of 20 Ampère.

Gebruiksvriendelijke schakelende voeding

Het gebruik van deze vaste voeding is eenvoudig. Sluit de voeding aan op het stopcontact, sluit het gewenste apparaat met de juiste ingangsspanning vervolgens aan op het frontpaneel met behulp van de positieve (rood) en negatieve (zwarte) uitgangen. Zet tot slot de aan/uitschakelaar op ON zodat het lampje in de schakelaar gaat branden.

Veilig in gebruik

Aan de achterkant bevindt zich een zekering die de 230V ingang beschermt. De omvormer is uitgerust met een beveiliging tegen kortstondige kortsluitingen en een automatische resetfunctie. Tevens bevat de voeding minder vermogenscomponenten maar verdeelt de warmte die tijdens het gebruik ontstaat heel erg goed. Als de voeding goed vrij van andere objecten staat en de luchtopeningen vrij zijn, warmt het apparaat heel weinig op.

Let op: benodigde banaanstekkers en kabels voor aansluiting op het frontpaneel zijn niet meegeleverd. Gebruik deze vaste schakelende voeding ten hoogste voor 30 min. op max. vermogen en laat het vervolgens 10 min. afkoelen.


De bananenstekkers voor dit model zijn los te bestellen.

Specificaties: Velleman 13,8V Vaste Voeding omvormer

 • Naam: 13,8V Vaste Voeding omvormer
 • PLU: 1099859C
 • Merk: Velleman
 • Ingangsspanning: 230Vac/50HZ
 • Uitgangsspanning: 13,8Vdc (vast)
 • Uitgangsstroom: 10 Ampère
 • Afmetingen: 155 x 270 x 110 mm
 • Gewicht: 4,2 kg
 • Uitvoering: 10 Ampère 20 Ampère

Recensie: Velleman 13,8V Vaste Voeding omvormer

 • 220/12 volt omvormer
  robert wagner, 19-02-2018
  mensen van de wit
  nog maals bedankt voor juli hulp
  bij mijn fouten bestelling het is alle maal goed gekomen
  ik ben zeer te vrede
  robert
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief