Velleman 12 Volt accubewaker

(1)
Binnenkort leverbaar
15,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Velleman 12 Volt accubewaker

Met dit apparaat komt u nooit met een lege accu te staan door overbelasting. De accubewaker bewaakt de spanning van uw accu in de auto of camper. Als aangesloten systemen, zoals een koelbox, te veel spanning van de accu vragen, licht het rode lampje op. Op dit moment wordt het aangesloten systeem, in dit geval de koelbox, tijdelijk uitgeschakeld. De accu kan nu weer op voldoende spanning worden bijgeladen. Als de accu volledig bijgeladen is, dooft het rode lampje en licht het groene lampje op. Met dit apparaatje bent u dus zeker van een continue bijgeladen accu, ongeacht het aangesloten systeem.

Specificaties: Velleman 12 Volt accubewaker

 • Naam: 12 Volt accubewaker
 • PLU: 1152273
 • Merk: Velleman
 • Uitschakelspanning: 12,5V
 • Inschakelspanning: 11,5V
 • Aansluitspanning: Maximaal 10 ampère

Recensie: Velleman 12 Volt accubewaker

 • prima
  Eddy Jansen, 04-07-2017
  Werkt heel eenvoudig en handig bij het gebruik van bv koelbox.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief