Vecam Ventilatierooster

Op voorraad
Vanaf:

2,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Vecam Ventilatierooster

De Ventilatieroosters van Vecam zijn verkrijgbaar in verschillende maten waardoor bijna iedere ruimte in de caravan, camper of boot goed geventileerd is.
Een goed geventileerde ruimte is noodzakelijk voor een goede gezondheid.
De roosters zijn eenvoudig te monteren.

Specificaties: Vecam Ventilatierooster

  • Naam: Ventilatierooster
  • PLU: 1062210C
  • Merk: Vecam
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in diverse maten
  • Kleur: Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Maat: 150 x 200 mm 230 x 230 mm 230 x 430 mm 230 x 80 mm

Recensie: Vecam Ventilatierooster

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief