Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel

(4)
Op voorraad

13,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel

De Vecam dakdoorvoeren zijn verkrijgbaar in een enkele of dubbele doorvoer. Ideaal om de doorvoergaten in het dak waterdicht en lekkagevrij af te dichten. Om tijdens het rijden de weerstand zo laag mogelijk te houden is de achterzijde gevormd als een spoiler.

Wanneer een zonnepaneel op het dak van een camper of caravan wordt gemonteerd moet via een gat in het dak de stroomkabel naar binnen worden gebracht. Er wordt dan een dakdoorvoer over het gemaakte gat gelijmd zodat lekkages worden voorkomen. De dakdoorvoer dient met een juiste constructielijm, zoals Sikaflex 552, op het dak te worden gelijmd. Er hoeft dus niet in het dak geschroefd of geboord te worden.

Specificaties: Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel

 • Naam: Dakdoorvoer voor zonnepaneel
 • PLU: 1150062C
 • Merk: Vecam
 • Kleur: Wit
 • Uitvoering: Keuze tussen enkele of dubbele doorvoer
 • Afmetingen: 94 x 114 x 40 mm (b x d x h)
 • Exclusief: Lijm
 • Materiaal: ABS+ Polycarbonaat mix
 • Uitvoering: Dubbele doorvoer

4 Recensies voor: Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel

 • dakdoorvoer
  Ton van Dijk, 28-02-2017
  De pluggen aan het paneel passen niet door de doorvoerschroeven ,dus die moet je in de lengte open-snijden/zagen dan de draad er in drukken ,dan weer dicht lijmen.De schroefdop strak aanschroeven lukt niet meer als hij opengezaagd is.
  Toch is zo n kastje nodig ,het blijft behelpen,maar dat weet iedere camperbouwer !
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel
  ab, 31-05-2016
  Binnendiameter rubber ringen in afdichtingswartels te groot voor de meeste kabels. Nu moest ik dikkere kabels gebruiken welke minder buigzaam zijn wat montageproblemen veroorzaakte.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Vecam Dakdoorvoer voor zonnepaneel
  tito, 12-05-2016
  ziet er netjes eruit.
  alleen de wartels veel te groot en kon alleen met dubbelen wartel bestellen op enkele zat 3maanden levertijd.
  heb er veloopringen ingezet naar kleinere wartels.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Dak doorvoer
  JAAP Koning, 20-04-2016
  Veel te grote gaten voor de kabels is ook maar voor 1 maat te gebruiken jammer nu moet ik ze nog af kitten.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief