Vango Rapide voortent

Op voorraad
Vanaf:

499,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Vango Rapide voortent

De Rapide voortent van Vango is een handige oppomptent die naadloos aansluit op uw caravan. Deze deeltent is een extra aanvulling op uw caravan. Het creëert een groter leefoppervlak of meer opslagruimte voor uw spullen. Bovendien zorgt de voorgebogen superbeam voor meer effectieve hoogte. Deze voortent is verkrijgbaar in verschillende maten.

Oppomptent

Deze voortent van Vango is voorzien van een ideaal oppompsysteem. Hierdoor staat de tent zeer snel een gemakkelijk overeind. Via de AirSpeed ventielen kan de lucht eenvoudig in en uit de sleuven stromen. Tentstokken zijn niet nodig, waardoor deze ook geen schade kunnen toebrengen aan het tentdoek en de constructie.

Duurzaam materiaal

Het doek van de Rapide is gemaakt van zeer comfortabel 150D polyester. Het zeil heeft een brandvertragende behandeling ondergaan, voor een veilig verblijf. De zijdeuren zijn voorzien van horrengaas. Dit bevordert de luchtcirculatie en houdt insecten buiten de tent. Daarbij zorgen de transparante ramen voor een natuurlijke lichtinval. Voor extra privacy kunnen deze ramen ook afgesloten worden.

Praktische oppomptent

De Rapide voortent kent verschillende aangename extra’s. Zo is de tent uitgerust met tochtstroken, wielflappen, stormbanden en diverse ophangpunten voor lampen. De voordeur is op meerdere manieren te openen. U kunt de deur volledig openen of slechts een gedeelte. Stem dit eenvoudig af op uw eigen wens.

Specificaties: Vango Rapide voortent

 • Naam: Rapide voortent
 • PLU: 1212307C
 • Merk: Vango
 • Dak: Sentinel Comfort 150D Polyester
 • Wand: Sentinel Comfort 150D Polyester
 • Frame: Luchttubes
 • Kleur: Grijs
 • Gewicht gemiddelde maat: 19 kg
 • Inclusief: Draagtas, Haringen, Scheerlijnen, Pomp, Tochtstroken, Wielflappen en Stormbanden
 • Exclusief: Grondzeil
 • Afmetingen (l x b): 275 x 250 cm 275 x 350 cm

Recensie: Vango Rapide voortent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief