Uitgeverij Snor Het winter BBQ kookboek

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Uitgeverij Snor Het winter BBQ kookboek

Wat is er nu gezelliger dan na het eten lekker met zijn alle in de kou, rond een mooi kampvuur te staan. Barbecueën is populairder dan ooit te voren. En ook barbecueën in de winter is hip en happening. Dat is niet voor niets want barbecueën kan zo lekker zijn. Als je maar weet hoe het moet. Mme Charlotte schreef daar een boek over en won de Gourmand Cookbook Award, wat dit boek het beste BBQ-boek ter wereld maakt.

Specificaties: Uitgeverij Snor Het winter BBQ kookboek

  • Naam: Het winter BBQ kookboek
  • PLU: 1244785
  • Merk: Uitgeverij Snor
  • Auteur: Mme Charlotte
  • Uitvoering: Hardcover
  • ISBN: 9789463140270

Recensie: Uitgeverij Snor Het winter BBQ kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief