Uitgeverij Marmer Braai Alles over het echte barbecueën kookboek

Niet op voorraad
19,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Uitgeverij Marmer Braai Alles over het echte barbecueën kookboek

Het Braai - Alles over het echte barbecueën kookboek bevat veel Zuid-Afrikaanse barbecue recepten. In dit uitgebreide boek leert u onder andere hoe u zelf vuur maakt en hoe u de gerechten boven dit vuur klaar maakt. Het kookboek bevat uiteenlopende gerechten van een steak tot een snoek en van rivierkreeft tot een groenteschotel. Ook staan er in dit boek diverse recepten voor desserts die u op de braai kunt bereiden.

Specificaties: Uitgeverij Marmer Braai Alles over het echte barbecueën kookboek

  • Naam: Braai Alles over het echte barbecueën kookboek
  • PLU: 1244073
  • Merk: Uitgeverij Marmer
  • Auteur: Jan Braai
  • Uitvoering: Hardcover
  • ISBN: 9789460682988

Recensie: Uitgeverij Marmer Braai Alles over het echte barbecueën kookboek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief